WIJNHUIS RANKE VOOR AL UW WIJNEN

Wijnhuis Ranke beschikt al meer dan 20 jaar over een eigen Wijnlandgoed in de Pfalz. Wijnhuis Ranke heeft wijngebieden aan de Deutsche Weinstrasse. In de Pfalz worden de wijnen met aandacht en toewijding bereid. Via een netwerk van professionele wijnadviseurs worden de wijnen in Nederland aan een groot aantal liefhebbers aangeboden.

 

...

 

 

 

 

 

 

WAT MAAKT DE WIJNEN VAN WIJNHUIS RANKE ZO BIJZONDER?

De wijnen worden op ambachtelijke wijze bereid. Van één type druif, zonder chemische toevoegingen en niet vermengd. Deze hoogwaardige natuurzuivere wijnen zijn mooi vol van smaak, zeer puur en hebben een heerlijke rijke afdronk.

 

 

WIJNEN PROEVEN MET PROEFPAKKET

Wilt je kennismaken met de wijnen van Wijnhuis Ranke? Vraag dan één van de proefpakketten aan. Wil je eerst meer informatie ontvangen over onze wijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

 

WIJNKRISTALLEN

Kristallen in de wijn; edelstenen voor de genieter. In onze wijnen kun je wijnkristallen aantreffen op de bodem van de fles, of tegen de onderkant van de kurk. De edelstenen van de wijn zijn meestal al in jonge wijnen te vinden. Ze geven een hoog gehalte aan mineralen in de wijn aan.